DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRĂ

Concepto a luat nastere din dorinta noastra de a crea ceva unic care sa te faca sa te simti extraordinar. Totul a inceput, acum multi ani in urma, de la o masina de cusut Singer primita de la bunica noastra.

Cu trecerea timpului si cu foarte multa munca, fara sa realizam, am construit acest brand. Tot ceea ce suntem si ceea ce vrem sa transmitem se regaseste in Concepto si cu fiecare colectie lansata dezvaluim o alta trasatura care ne caracterizeaza.

Ne-am dorit sa construim un brand care sa reprezinte femeia puternica, bazat pe linii minimaliste, taieturi neconventionale si combinatii inedite. Un brand inspirat de catre femeile care stiu ce vor de la viata. Care sunt stapane pe propriul destin si stiu cum sa-si indeplineasca visele. Femeia Concepto nu renunta niciodata, e lipsita de prejudecati si gaseste solutii neconventionale. O femeie adevarata care are incredere in propriul instinct. Ce altceva au aceste femei in comun? Poate tocmai un aspect foarte neglijat de catre majoritate: acceptarea propriei feminitati intr-o maniera inedita.

Ne dorim un brand autentic reprezentat de calitate si inovatie. Genul de femeie la care ne gandim atunci cand concepem o haina este pasionala, dinamica si adora provocarile. Si sa fim sincere, carei femei puternice nu-i plac provocarile?

STORY IN MOTION

AM LUCRAT CU

CAUŢI O COLABORARE

Te rugăm suna la +40 755 080 284 ori scrie-ne la office@conceptoline.com