MODALITĂŢI DE PLATĂ

Acum este si mai usor sa platesti comanda facuta! Pentru produsele achizitionate pe conceptoline.com aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 A. Pentru comenzile din Romania

 1. plata ramburs la primirea coletului
 2. plata online cu card bancar sau cont PayPal
 3. plata prin transfer bancar (prin Internet Banking sau cu plata la ghiseul bancii) * Cosul de cumparaturi va cuprinde si valoarea cheltuielilor de transport.

 B. Pentru comenzile din strainatate

1. plata online cu card bancar sau cont PayPal
2. plata prin transfer bancar * Valoarea transportului poate varia in functie de tara in care urmeaza sa se livreze comanda, Clientul fiind anuntat in prealabil de costul transportului. In facturile emise de catre Concepto se regasesc cheltuielile de transport si T.V.A.-ul. In cosul de cumparaturi puteti selecta metoda prin care doriti sa achitati cumparaturile dumneavoastra.

 Varsta minima necesara pentru a face cumparaturi pe conceptoline.com este 18 ani. Pentru siguranta dumneavoastra toate tranzactiile sunt criptate. Pentru mai multe informatii privind cumparaturile cu cardul, va rugam sa cititi sectiunea Confidentialitatea datelor. Daca tranzactia cu cardul de credit este aprobata, suma va fi blocata imediat pe card, iar dumneavoastra veti primi o confirmare a comenzii pe adresa de e-mail. Cardul dumneavoastra va fi debitat cand va vom expedia comanda. In cazul in care returnati vreun articol, soldul debitat va va fi restituit in contul bancar personal. Daca tranzactia cu cardul nu este aprobata, comanda dumneavoastra va fi anulata. Va rugam sa contactati banca sau emitentul cardului daca aveti intrebari referitoare la acest aspect. Din ce motiv poate fi respins cardul dumneavoastra? Cardul dumneavoastra poate fi respins din urmatoarele motive: Cardul poate fi expirat Este posibil sa se fi atins limita maxima a cardului. Contactati banca pentru a verifica suma disponibila din contul aferent cardului. Este posibila introducerea unei informatii gresite. Va rugam sa verificati ca toate campurile obligatorii sa fie completate corect. Se poate emite factura pe persoana juridica? Da. Trebuie doar sa marcati optiunea „persoana juridica” la date personale si sa completati datele fiscale solicitate. Utilizarea cardului meu de credit pe site se realizeaza in conditii de siguranta? Da, datele se transmit prin conexiuni criptate cu SSL. Pentru plata cu carduri Visa si Mastercard se vor accepta numai tranzactii CES (Comert Electronic Sigur). Dupa verificarea cardului ca acesta sa fie inclus in sistemul CES, sistemul va contacta banca ce a emis cardul respectiv, iar cumparatorul va autoriza comanda. In momentul in care banca va confirma autenticitatea cardului, se va realiza debitarea din contul de card. In caz contrar comanda va fi anulata. Va rugam sa tineti cont de faptul ca vi se va putea aplica un comision proportional sumei aferente comenzii, depinzand de conditiile pe care le aveti semnate cu banca dumneavoastra.