TERMENI ŞI CONDIŢII

Confidentialitatea datelor

Generalitati

Accesarea acestui site (vizitarea sau lansarea comenzilor) implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Compania Concepto isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand link-ul „Confidentialitatea datelor” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de CONCEPTO COLLECTION S.R.L., CUI: RO17715069, Nr. ORC. J12/2349/2005 (legal inregistrat), care va fi denumit in continuare „Societate”. Societatea opereaza acest site conform legii nr. 365/07.06.2002. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.conceptoline.com este denumit „Client”. Adresa site-ului care este proprietatea Societatii (www.conceptoline.com) va fi denumita generic „site-ul www.conceptoline.com„. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.conceptoline.com vor fi denumite in continuare „continut”.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.conceptoline.com este proprietatea Concepto si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.conceptoline.com de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si citirea si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau a analiza in vreun fel, fara primirea unui acord scris in prealabil. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai legali din Romania.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. In baza Legii nr. 677/2001 „consimtamantul” persoanei vizate nu este cerut in urmatoarele cazuri: a) cand prelucrarea este necesara in vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte. c) cand prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului.” Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea informatiilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ului www.conceptoline.com, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. Site-ul www.conceptoline.com foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul www.conceptoline.com, Societatea nu-si asuma nicio responsabilitate.

Utilizarea cardului de credit pe site se realizeaza in conditii de siguranta. Datele se transmit prin conexiuni criptate cu SSL. Pentru plata cu carduri Visa si Mastercard se vor accepta numai tranzactii CES (Comert Electronic Sigur). Dupa verificarea cardului ca acesta sa fie inclus in sistemul CES, sistemul va contacta banca ce a emis cardul respectiv, iar cumparatorul va autoriza comanda. In momentul in care banca va confirma autenticitatea cardului, se va realiza debitarea din contul de card. In caz contrar comanda va fi anulata.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca vi se va putea aplica un comision proportional sumei aferente comenzii, depinzand de conditiile pe care le aveti semnate cu banca dumneavoastra.

Declinarea responsabilitatii

Concepto nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara o notificare prealabila. Concepto isi rezerva dreptul de a-si alege clientela.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.conceptoline.com SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVER-ULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.conceptoline.com VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu a fost solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Livrare & Retururi

Transportul pe teritoriul Romaniei se va efectua folosind serviciile firmei de curierat DPD (www.dpd.ro) si dureaza maxim 48h, dupa pregatirea coletului. In functie de stocul disponibil, pregatirea piesei comandate poate dura 1-2 zile lucratoare. Cheltuielile de transport in valoare de 16,9 RON vor fi suportate exclusiv de catre client.

Transportul in afara teritoriului Romaniei se va face prin firme externe de curierat, cheltuielile de transport fiind suportate intergral de catre client. Durata livrarii se poate verifica prin e-mail sau telefon si difera in functie locatia livrarii. Tarifele variaza in functie de tara in care urmeaza sa se livreze comanda, astfel pentru Europa costul de transport este de 30 euro, pentru Statele Unite ale Americii 38 euro, iar pentru celelalte zone 50 euro. Se poate apela si la firma de curierat la care este abonat clientul prin alegerea platii prin transfer bancar.

In perioada sarbatorilor (Black Friday, 1 Decembrie , Craciun, Pasti) durata livrarii poate suferi intarzieri, in functie de disponibilitatea firmelor de curierat.

Plata prin ramburs nu este posibila in cazul comenzilor din afara teritoriului Romaniei.

Preturile afisate pe site-ul www.conceptoline.com contin T.V.A. Facturile emise de catre Concepto contin cheltuielile de transport.

Va recomandam ca inainte de plasarea oricarei comenzi, sa verificati cu atentie caracteristicile produsului pentru a avea certitudinea ca acestea corespund cerintelor dumneavoastra. In pagina cu descrierea produsului veti gasi toate informatiile necesare.

In cazul in care doriti si mai multe detalii despre produs, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@conceptoline.com

Concepto accepta returnarea produselor comandate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cu conditia ca produsele sa fie nepurtate, cu etichetele intacte si in ambalajul original. Daca va ganditi ca este posibil sa returnati produsul, avem rugamintea sa nu il folositi. Returnarea banilor, excluzand taxele de transport, se face doar prin transfer bancar in contul personal al cumparatorului in maxim 14 zile de la primirea produselor returnate. In aceasta situatie vom avea nevoie de urmatoarele date valide ale clientului: nume si prenume, cont bancar si CNP. Cheltuielile de transport in cazul returnarii produselor sunt suportate integral de catre Client.

In situatia neplacuta in care ati primit un alt produs decat cel comandat, il puteti returna, cheltuielile de transport privind returul, respectiv livrarea produsului comandat fiind suportate integral de Concepto.

Conditiile returnarii produselor se aplica atat clientilor de pe teritoriul Romaniei, cat si celor din strainatate.

Cum cumpar?

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului „Adauga in Cos”. Produsele le puteti alege din meniul SHOP sau COLECTII. Produsele noi sunt afisate pe pagina NOUTATI a meniului SHOP.

In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate si sa stergeti produse sau sa goliti cosul.

Cumparaturile se finalizeaza prin apasarea butonului „checkout” sau a iconitei cu cosul de cumparaturi din coltul drept al paginii. Se completeaza formularul de inregistrare prin introducerea informatiilor dumneavoastra (nume/prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si adresa de livrare), dupa care se alege modalitatea de plata. Datele dumneavoastra sunt confidentiale si nu vor fi facute publice. Toate campurile sunt obligatorii pentru inregistrare.

Pentru orice nelamuriri, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail office@conceptoline.com. Va multumim ca ati cumparat de pe site-ul nostru!

Modalitati de plata

Acum este si mai usor sa platesti comanda facuta!

Pentru produsele achizitionate pe conceptoline.com aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

A. Pentru comenzile din Romania

1. plata ramburs la primirea coletului

2. plata online cu card bancar sau cont PayPal

3. plata prin transfer bancar (prin Internet Banking sau cu plata la ghiseul bancii)

* Cosul de cumparaturi va cuprinde si valoarea cheltuielilor de transport.

B. Pentru comenzile din strainatate

1. plata online cu card bancar sau cont PayPal

2. plata prin transfer bancar

* Valoarea transportului poate varia in functie de tara in care urmeaza sa se livreze comanda, Clientul fiind anuntat in prealabil de costul transportului. In facturile emise de catre Concepto se regasesc cheltuielile de transport si T.V.A.-ul.

In cosul de cumparaturi puteti selecta metoda prin care doriti sa achitati cumparaturile dumneavoastra.

Varsta minima necesara pentru a face cumparaturi pe conceptoline.com este 18 ani. Pentru siguranta dumneavoastra toate tranzactiile sunt criptate. Pentru mai multe informatii privind cumparaturile cu cardul, va rugam sa cititi sectiunea Confidentialitatea datelor.

Daca tranzactia cu cardul de credit este aprobata, suma va fi blocata imediat pe card, iar dumneavoastra veti primi o confirmare a comenzii pe adresa de e-mail. Cardul dumneavoastra va fi debitat cand va vom expedia comanda. In cazul in care returnati vreun articol, soldul debitat va va fi restituit in contul bancar personal. Daca tranzactia cu cardul nu este aprobata, comanda dumneavoastra va fi anulata. Va rugam sa contactati banca sau emitentul cardului daca aveti intrebari referitoare la acest aspect.

Din ce motiv poate fi respins cardul dumneavoastra?

Cardul dumneavoastra poate fi respins din urmatoarele motive:

Cardul poate fi expirat

Este posibil sa se fi atins limita maxima a cardului. Contactati banca pentru a verifica suma disponibila din contul aferent cardului.

Este posibila introducerea unei informatii gresite. Va rugam sa verificati ca toate campurile obligatorii sa fie completate corect.

Se poate emite factura pe persoana juridica?

Da. Trebuie doar sa marcati optiunea „persoana juridica” la date personale si sa completati datele fiscale solicitate.

Utilizarea cardului meu de credit pe site se realizeaza in conditii de siguranta?

Da, datele se transmit prin conexiuni criptate cu SSL. Pentru plata cu carduri Visa si Mastercard se vor accepta numai tranzactii CES (Comert Electronic Sigur). Dupa verificarea cardului ca acesta sa fie inclus in sistemul CES, sistemul va contacta banca ce a emis cardul respectiv, iar cumparatorul va autoriza comanda. In momentul in care banca va confirma autenticitatea cardului, se va realiza debitarea din contul de card. In caz contrar comanda va fi anulata.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca vi se va putea aplica un comision proportional sumei aferente comenzii, depinzand de conditiile pe care le aveti semnate cu banca dumneavoastra.